Tilmeld dig
Banner

Café Cairo

Din vandpibe Café, i ❤️ af Vejle
Bestil nu

VELKOMMEN TIL

Cafe Cairo

DIN VANDPIBE CAFE I VEJLE

Hos Café Cairo sætter vi fokus på gæstfrihed, hygge og mangfoldighed. 
 

Vi går meget op i din oplevelse af både vandpibe og tobak. Vores produkter har til formål at skabe gode oplevelser, og derfor er alle vores produkter af høj kvalitet.
 

Er du til ren afslapning, hygge, god musik og fest, så skal du kigge forbi Cafe Cairo i Vejle. Her finder du de bedste vandpiber, lækre og afkølende drinks. Stemningen er altid i top, og vil dig og dine venner sidde og hygge for jer selv, har vi et V.I.P rum som kan reserveres.
 

Blandt andre, udspringer vores koncept netop af at skabe størst mulig værdi for vores besøgende og omtale for caféen, der har eksisteret siden 2017.

Banner

kvalitet, service og renlighed Friske varer

HOS OS ER DET ALTID EN SELVFØLGE AT KVALITETEN ER HELT TOP HVER GANG

BESTIL ONLINE
Marker

Vedelsgade 85B 7100 Vejle

Rutevejledning
Box

Kvalitet

Når vi laver mad til vores kunder, lægger vi vægt på kvalitet, service og renlighed.

Box

Råvarer

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte sikrer en oplevelse udover det sædvanglige.

Box

Smil

Personlig betjening med et smil.

Cafe Cairo - Vejle

Hos Cafe Cairo finder du mange lækre retter. Vi serverer alt fra Vandpiber, Fruity & Exotic vandpiber, Kul, MILKSHAKES, SMOOTHIE, KOLDE DRIKKE, VARME DRIKKE, SNACKS, Playstation, Vi er sikre på, at der er en, som vil falde i din smag.

Om Cafe Cairo

Hos Cafe Cairo tager vi god kundeservice seriøst. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal gå herfra med et stort smil. Vores passion er at serverer det bedste mad, til alle vores kunder. Derfor sørger vores medarbejdere for, at hver en ret, som forlader vores køkken lever op til vores høje standard. Vores mad er altid frisklavet, velsmagende og tiltagende.

Hos Cafe Cairo er der plads til alle, og vi er klar til alle anledninger, om det er til de travle aftener, eller fødselsdagsmiddagen, så er vi klar til at lave maden.

Du kan bestille fra vores hjemmeside nemt og sikkert.

Vi glæder os til at modtage din bestilling.

Cafe Cairo restaurant

Vores restaurant er beliggende på Vedelsgade 85B, 7100 Vejle. Har du lyst til lækker mad? Så bestil allerede i dag hos Cafe Cairo. Vi ser frem til at modtage din bestilling, og vil have maden klar hurtigst muligt.

Åbningstider
Mandag 16:00 - 23:45
Tirsdag 16:00 - 23:45
Onsdag 16:00 - 23:45
Torsdag 16:00 - 23:45
Fredag 16:00 - 02:00
Lørdag 16:00 - 02:00
Søndag 16:00 - 23:45